Blog Myšák Očko

 

Zítra jedeme obnovit barvičky u značek, které za půlroku vybledly. :) Snad je uvidí návštěvníci hned lépe. Kdyby měl kdokoliv problém s nalezením značky, klidně napište, ráda Vás budu navigovat ;). Krásný den!

Dnes proběhlo 1. autorské čtení a chci moc poděkovat všem, kteří se zúčastnili :). Bylo to bezvadné. Zpívali jsme píseň myšáka Očka, vyráběli přáníčko, hráli na nástroje, četli z knihy a trefovali se na terč, jako myšák Očko. :) Těším se na další čtení, snad se také tak vydaří.

Přijďte si poslechnout pohádku Myšák Očko a zazpívat si :) První detektivní kniha s reálnými značkami na cestě či plotu v Brně :)

Myšák se dostal znovu do novin :) Sice není úplně pravda, že děti najdou venku omalovánku, ale v knize na ně opravdu čeká. Pokud tedy budete mít knihu u sebe, vymalujte si u každé nalezené značky omalovánku, která k příslušnému místu patří. : ) Jeden z úkolů je tak hotov a můžete pokračovat ve výletu :).

Myšák Očko, Mgr. Šárka Svobodová
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky